Rakennuttajat

Taloyhtiöt

Rakennusautomaatiot

Urakointi

Toteutamme lämpö-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto-sähkö- ja rakennusautomaatiourakoinnit kaikenkokoisiin kohteisiin. Hoidamme niin uudiskohteet kuin talotekniikan modernisoinnit tasaisen korkealla laadulla.

KVR-Urakointi

Teemme LVISA-urakointia KVR-kohteisiin, joissa urakoitsija huolehtii kohteen suunnittelusta ja urakan toteuttamisesta. Kannamme KVR-urakasta vastuun kokonaisuudessaan ja varmistamme, että lopputulos on laadukas ja asiakkaan toiveiden mukainen.

Miksi valita RATECH?

Emme ole ainut yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista LVISA-palvelua. Miksi siis valita meidät? Koska meillä aikataulut pitävät, kuuntelemme asiakasta ja työskentelemme vuosien vankalla kokemuksella.

Asentajamme ovat alansa parhaimmistoa, työnjälkemme on ensiluokkaista ja ymmärrämme, mitä työmaalla onnistuminen vaatii.

Uudisrakentaminen

Toteutamme LVISA-uudisrakennuskohteet kustannustehokkaasti uusimmilla työtavoilla, jotka varmistavat kiinteistön pitkäikäisyyden. Saat meiltä kaikki talotekniikan ratkaisut suunnittelusta toteutukseen.

Linjasaneeraukset

Toteutamme linjasaneeraukset huomioiden asukkaiden tarpeet ja tilojen asettamat vaatimukset. Voimme ottaa hoitaaksemme osaurakan tai koko laajan LVISA-remontin. Meidän kanssa voit olla varma, että linjasaneeraus hoidetaan onnistuneesti valmiiksi.

Toimitilamuutokset ja modernisoinnit

Hoidamme toimitilamuutokset suunnitelmien mukaan tai tarvittaessa avaimet käteen -pakettina, joka sisältää suunnittelun ja talotekniikkamuutokset .

Rakennusautomaatio

Toteutamme rakennusautomaatiojärjestelmien suunnittelu‑, asennus‑, huolto‑, korjaus- ja ylläpitotyöt.

Pyydä tänään jo tarjous Ratechin urakointipalveluista

Asennus ja korjaustyöt

Meiltä löydät ammattilaiset kaikkiin LVI- ja sähkötöihin sekä rakennusautomaatioon liittyviin asennus-,hu olto ja korjaustöihin. Työt hoituvat tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Tilamuutokset

Hoidamme tilamuutosten talotekniikkatyöt toiveidenne mukaan avaimet käteen -pakettina, joka sisältää talotekniikan suunnittelun ja muutostyöt.

Kiinteistötekniikan hoito ja huolto

Hoidamme kaikkien kiinteistötekniikan järjestelmien huollot ja ylläpidon vankalla ammattitaidolla. Yksi asentaja tai kiinteistönhoitaja ei voi olla kaikkien järjestelmien asiantuntija. Siksi meillä on monipuolinen osaava tiimi, jossa on eri järjestelmiin erikoistuneita asentajia.

Huolto- ja ylläpitopalvelumme kokonaisuus muodostuu ennakoivasta huollosta, määräaikaishuollosta sekä lakisääteisistä huolloista. Määrittelemme aina asiakkaan kanssa yhteistyössä huoltojen ja ylläpidon sisällön ja aikataulun.

LVIAS-laitteiden säännöllinen huolto ja ylläpito auttavat ylläpitämään terveellisiä ja turvallisia olosuhteita sekä edesauttaa energiankulutuksen hallinnassa. Oikea-aikaiset huollot ennaltaehkäisevät myös yllättäviä laiterikkoja, mitkä voivat pahimmillaan vaikuttaa rakennuksen käyttöön.